Verstuur bericht

Horeca

Ambachtelijke horeca leverancier

Yildiz Plaza is een supermarkt gespecialiseerd in versmarkt, kwaliteitsslager en grill. In onze ambachtelijke slagerij bieden wij een kwalitatieve selectie van allerlei soorten vlees aan. Onze goede relatie met de boeren en uitstekende verzorging van onze dieren telt door naar de smaak die we onze klanten dagelijks vers kunnen aanbieden.

Naast de slagerij in onze supermarkt, kunnen wij ook als horeca leverancier vers vlees leveren in Maastricht en omstreken.
Ons assortiment bestaat uit o.a.: rund- en kalfsvlees, lamsvlees, gevogelte en wild.

Op aanvraag kunnen wij ook maatwerk leveren zoals het vlees kruiden of marineren en het vlees verpakken op maat. De mogelijkheden zijn allemaal bespreekbaar. Uiteindelijk streven we samen naar een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Heeft u nog vragen of wilt u horeca klant worden? U kunt contact opnemen via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@yildizplaza.nl

Liever telefonisch contact? Geen probleem. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of uw bestelling op te nemen. Immers vinden wij dat naast de kwaliteit van onze producten en dienstverlening het persoonlijk contact met onze klanten essentieel is voor het onderhouden van een succesvolle en duurzame relatie.